Friday, February 10, 2006

Hat

Mörker, en del jag inte har sett. En människa måste ha en mörk sida, även jag. Hela mitt liv har jag gömt den, låtit den sakta sluppit ut. Det funkar inte längre, nu kommer hat från överallt. Jag känner hur mitt hat förmörknar mitt sinne, ibland glömmer jag till och med medkännsla. Det enda som får mig lugn är minna vänner och sofia. Utan dom så skulle jag bli arg, och ni vill inte se mig arg. Ingen har sett mig arg och jag hoppas på att ingen kommer.

2 comments:

Anonymous said...

Du måste visa dina kännslor.. elelr rättare sagt; Släppa ut dem.

Jag hadde något för mig tidigare. Det var som om varje sak som någon gjorde mot mig abbsorberade jag. Men gjorde inget åt det. Så sammlades mer och mer. Det blev som små jornaler för var och en. Och sen när det tillslut blev förmycket expolderade jag. -- Inte bra..
Tror inte du eller någon annan av grabbarna sett det heller. Men så var det.

Humm. Känns som om jag bara babblar på. Men det kanske kan hjälpa.

Vad jag vill säga iaf. är att du ska inte hålla det innom dig. Arbeta med det du känner. Vet ju inte vad det gäller, men om någon gör något du inte gillar; Säg det till dem med engång.

Nyllet said...

Ballexej har helt rätt. Gå inte runt och tryck ner känslor utan släpp ut dem istället. Är det en person du är arg på så prata med honom/henne om det. Är det ett föremål så kan du ha sönder det istället.

F.ö. har jag faktiskt sett dig arg minst tre gånger, fast det var förstås länge sedan nu.